تحولات لبنان و فلسطین

رهبر جریان حکمت ملی عراق بر وحدت و ثبات سیاسی در این کشور تاکید کرد و گفت: باید اولویت سیاسی ما بر تثبیت ثبات سیاسی و اجتماعی متمرکز باشد که بدون ثبات و تداوم آن امنیت و سازندگی و بازسازی ممکن نخواهد بود.  

عمار حکیم بر وحدت و ثبات سیاسی در عراق تاکید کرد 

به گزارش قدس آنلاین، «سید عمار حکیم» رهبر جریان حکمت ملی عراق در سخنانی که در مراسم روز اول محرم که در میدان «الخلانی» در بغداد همه ساله توسط این جریان سیاسی برگزار می شود، افزود: مهم‌ترین ارکان ثبات تشکیل پیمان‌های سیاسی قدرتمند با رویکرد سیاسی مستحکم و با قاطعیت در اجرای پروژه‌های خدماتی است.

وی اظهار داشت: مبنای کنش سیاسی موفق پیمان‌های سیاسی قدرتمند و منسجم است و این پیمان‌ها از مهم‌ترین ارکان انباشت موفقیت‌ها و برطرف کردن اختلال‌ها و پایان دادن به تجربه‌های تلخ است.

وی با بیان اینکه «ائتلاف اداره حکومت» گام بزرگی در بازیابی پیشگامی سیاسی بزرگ‌ترین طیف اجتماعی و تشکیل دولت قدرتمند خدمات‌محور برای تثبیت ثبات و بازیابی اعتماد شهروند به نظام سیاسی حاکم در کشور است، افزود: باید با جدیت برای تقویت معادله‌ای که موجب تشکیل دولت سودانی شده تلاش کنیم و تجربه آن را به حکومت‌های استانی پیش رو تعمیم دهیم و اجازه بازگشت به حلقه بسته اختلافات سیاسی را ندهیم.

رهبر جریان حکمت ملی عراق با تاکید بر اینکه نباید پیروزی سیاسی را صرفا در تعداد کرسی‌ها ببینیم بیان کرد: باید با نگاهی کلی‌تر و حکیمانه‌تر و با بصیرت بیشتر مسائل را در نظر بگیریم، که پروژه‌ ما بزرگ‌تر از انتخابات است زیرا مسئله ما خدمت به ملت است و نیاز به بینشی بزرگ‌تر دارد.

حکیم تصریح کرد که این هدف جز با ایثار و هم‌افزایی در پذیرش نقش بر عهده گرفتن مسئولیت خدمت و سازندگی و پیش گرفتن اصل تثبیت ثبات سیاسی از راه وحدت و هم‌بستگی در سخن و عمل ممکن نیست.

وی جریان های سیاسی عراق را به بی توجهی و کوتاهی در وحدت کلمه بر حذر داشت و افزود: هر جا دچار تفرقه شدیم جوانانمان را به سر در گم کردیم و به آشوب کشاندیم.

حکیم با بیان اینکه نباید اجازه دهیم بار دیگر جوانان مان را از دست ما خارج کنند و نباید امید آنان به دولت و نیروهای سیاسی‌ را از بین ببریم تاکید کرد که ثبات سیاسی تنها راه ما برای رسیدن به امنیت و آرامش و سازندگی است.

وی به انتخابات شوراهای استانی در عراق اشاره کرد و گفت: امیدواریم که این انتخابات شاهد پایبندی بیشتر همه طرف‌ها به ارائه برنامه و نامزدهایشان به دور از تخریب چهره رقیب و به دور از آلوده کردن فضای انتخابات باشد.

رهبر جریان حکمت ملی عراق از کمیساریای مستقل انتخابات عراق نیز خواست با همه توان برای حفاظت از سلامت انتخابات تلاش کند.

وی مشکلات اقتصادی را از چالش های پیش روی کشور عراق عنوان کرد و گفت: باید مبنا و محور عملکرد در مرحله پیش رو و راه حل ها باید اقتصادی باشد.

حکیم همچنین با اشاره به مشکل برق در عراق خواستار تعیین جدول زمانی دقیق و مشخص برای حل مسئله برق که مهم‌ترین مانع بازسازی اقتصاد این کشور است، شد.

رهبر جریان حکمت ملی عراق در ادامه سخنان خود با اشاره به برخی از آسیب‌های اجتماعی و تلاش دشمن برای ترویج شرارت هم‌جنس‌گرایی و مواد مخدر و انحرافات اخلاقی و ایجاد آشوب در سرزمین‌های اسلامی و عربی، نسبت به این موضوعات هشدار داد و ‌خواستار مبارزه با این موضوعات شد.

وی افزود: ما مسلمان و حسینی هستیم، ما عراقی هستیم و ارزش‌های عراق و اصول ثابت اجتماعی کشورمان را پاس می‌داریم و برای همین باید از ارزش‌ها واصولمان دفاع کنیم و نگذاریم که عناصر خارجی بر ارزش‌های ما تأثیر بگذارند و هم‌بستگی اجتماعی ما را به هم بزنند.

حکیم ادامه داد: بر این اساس باید مبارزه با مظاهر انحراف اخلاقی اولویت‌ ما در همه عرصه‌ها باشد و همه ما در هر موقعیت که هستیم و با هر میزان تأثیر اجتماعی که داریم با انحراف و ابتذال که بیش از هر چیز نهاد خانواده را هدف قرار می‌دهد مبارزه کنیم.

عمار حکیم بر وحدت و ثبات سیاسی در عراق تاکید کرد 

وی از نمایندگان مجلس و کمیسیون‌های فرهنگی و اجتماعی این نهاد قانونگذاری در عراق و نهادهای قضائی کشور خواست که با تصویب قوانین قاطع و مؤثر در برابر ترویج ابتذال و انحراف و سودجویان رذایل بایستند و در این راه از سرزنش‌ها نهراسند.

رهبر جریان حکمت ملی عراق تاکید کرد که برای مقابله با هرگونه عمل باطل، حسینی باشید و حسینی رفتار کنید. در برابر باطل سدی استوار باشید چنان که امام و پیشوایتان حسین چنین بود و از بزرگی لشکر باطل و فراوانی مفسدان و اندک بودن یاوران نهراسید.

وی همچنین بر حفظ کرامت بانوان تاکید کرد و گفت: اگر کسی در پی سلب عفت و کرامت زنان است، باید بداند که جامعه ما از کرامت زنان و حقوق آنان صیانت می‌کند و مطلقا در این باره کوتاه نخواهیم آمد.

حکیم با اشاره به موضع مرجعیت عالی و مسلمانان جهان در برابر اهانت به قرآن کریم گفت: ما به مرجعیت عالی و به ملت سرفراز و امت یکپارچه اسلام و دولت عراقی خود و موضع صریح و قاطع آنان در برابر رفتارهای زشت و شنیع و مجرمانه‌ای که عقیده و هویت مسلمانان و در رأس آنها قرآن کریم و رسول اعظم (ص) را هدف قرار می‌دهد، افتخار می‌کنیم.

رهبر جریان حکمت ملی عراق تکرار هتک حرمت مسلمانان با آتش زدن قرآن کریم و پرچم عراق به دست برخی بیماردلان را بار دیگر به شدت محکوم و تاکید کرد که از آن زشت‌تر اینکه این اقدام با مجوز رسمی برخی طرف‌های دولت سوئد و بدون در نظر گرفتن مواضع بین‌المللی در مخالفت با اهانت به باورها و مقدسات همه ادیان و مذاهب و نقش چنین رفتارهایی در ترویج نفرت میان ملت‌های جهان انجام شده است.

حکیم از جامعه جهانی و نهادهای بین‌المللی به خصوص سازمان ملل و سازمان همکاری اسلامی خواست که با این فهم نادرست از آزادی بیان مبارزه کنند.

وی همچنین بر ضرورت اعتراض مسالمت‌آمیز متناسب با منطق قرآن تأکید کرد.

رهبر جریان حکمت ملی عراق عنوان کرد که این حوادث تنها بر اهمیت وحدت کلمه در مبارزه با نقشه‌های شیطانی که همه ما را هدف قرار می‌دهد، تأکید می‌کند.

حکیم تاکید کردکه اسلام و قرآن و پیامبر و امامان و مراجع و مقدسات و هویت ما همگی خطوط قرمزند که به احدی اجازه عبور از آن را نمی‌دهیم.

وی اظهار داشت که اعتدال و میانه‌گرایی ما مطلقا به معنای آن نیست که اجازه تعرض به عقاید و هویت و قرآن عظیم را به کسی دهیم و نخستین مدافعان آن خواهیم بود و تا خون در رگ‌هایمان جاری است درباره آن کوتاهی نخواهیم کرد.

حکیم در سخنان خود به ملت مظلوم فلسطین اشاره و گفت: در عرصه اسلامی و عربی تاکید می‌کنیم که مسئله اصلی مسلمانان قدس شریف و مسئله بر حق فلسطین است.

رهبر جریان حکمت ملی عراق با تاکید بر اینکه خون و اندیشه ما حسینی است، گفت: تا وقتی که خون در رگ‌هایمان جریان دارد حسینی می‌مانیم و هرچه باطل و اعوان آن قوی باشند، درباره حق و اهل حق چانه‌زنی و کوتاهی نمی‌کنیم.

وی با تاکید بر اینکه حسین در ضمیر ما جای دارد و عقیده و مسئله و هویت ماست، ادامه داد: حسین در ذهن ما جای دارد و رسالت و امانت و هدایت و مسئولیت ماست، حسین در دل‌های ما جای دارد و حرارت و روش ما را تعیین می‌کند، حسین در چشمان ما جای دارد و اشک و سیرت و مسیر ما را تعیین می‌کند «و ما را جز حسین وسیله‌ای نیست».

رهبر جریان حکمت ملی عراق در پایان به آیت الله العظمی سیستانی مرجع عالی عراق و نیروهای مسلح و حشد الشعبی سلام و درود فرستاد و یاد شهدا به خصوص سرداران «حاج قاسیم سیلمانی» و «ابو مهدی المهندس» فرماندهان پیروزی را گرامی داشت.

حکیم پیش از سخنرانی در حالی که قرآن به دست داشت پشت تریبون قرار گرفت و چندین بار شعار «نعم نعم بالقرآن» سرداد که شرکت کنندگان آن را تکرار کردند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.